IXXI wanddecoratie

Wat is IXXI?

IXXI is een decoratiesysteem dat bestaat uit vierkante foto's die geprint zijn op een kunststof drager. De vierkante tegels zijn 10x10 cm of 20x20 cm groot. Je kunt zo bijvoorbeeld vier keer vijf, of zes keer zeven foto's combineren. De combinatie is licht en eenvoudig op te hangen. De naam IXXI hangt samen met de vorm van de koppelstukjes: deze hebben de vorm van een I aan de zijkant en de vorm van een X voor de overige foto's.

De vierkante kaarten zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch papier. Dit materiaal is waterbestendig en UV bestendig. Je kunt IXXI dus ook in een vochtige ruimte ophangen. Je bevestigt je IXXI eenvoudig met bijgeleverde ophangstrip, zonder spijkers.

IXXI Fotocollage of vergroting

Een mooie toepassing van dit systeem is een fotocollage. De verschillende foto's hangen met een kleine tussenruimte vrij van de wand, wat een erg mooi effect heeft. Je kunt er ook voor kiezen om twee of meer tegels te combineren. Dankzij het handige systeem van IXXI kun je foto’s in een handomdraai verwisselen. Nieuwe foto's zijn bij te bestellen. Zo kun je altijd nieuwe momenten toevoegen aan je interieur.

De website van IXXI staat boordevol creatieve ideeën.