Foto in glas

Laat je foto in glas laseren

Een origineel idee: een foto van glas. Je foto wordt met een laser in het glas gegraveerd. Je kunt een foto in glas bestellen in verschillende varianten en verschillende diktes. Een leuke herinnering voor in de kast of op je bureau!

Blok kristalglas van verschillende diktes

Een foto in glas is een glazen blok van in het algemeen enkele centimeters dik. Het blijft dus van zichzelf staan. Een foto in glas is te koop in diktes van ongeveer 1 tot 10 centimeter.

Onderwerp en achtergrond

Een foto in glas is het mooist als het onderwerp van de foto los staat. Je ziet dan alleen het onderwerp van de foto, bijvoorbeeld een portret of een huisdier. Het bewerken van de foto kan door de leverancier worden verzorgd.

3D foto in glas

Je kunt je foto zelfs in 3D laten omzetten! De foto krijgt dan echt diepte. De aanbieder van foto in glas beschikt over de software en de ervaring om dat omzetten in 3D vanaf een gewone 2D foto te doen. Ook de achtergrond wordt weg gehaald. Je hoeft alleen maar je originele foto aan te leveren. Er wordt een kleine meerprijs gevraagd voor deze service.

Andere modellen foto in glas

Behalve een blok glas kun je ook kiezen voor een andere vorm, bijvoorbeeld een hart. Kijk op de website van de aanbieder voor de mogelijkheden.

Verlichting

Als je de foto in glas nog mooier wilt laten uitkomen dan kun je optioneel verlichting mee bestellen.

Waar bestel je een foto in glas?

Nieuwsgierig? Je kunt een foto in glas bijvoorbeeld bestellen bij foto-in-glas.nl.

Tips