Foto op telefoonhoesje

Jouw foto op het hoesje van je smartphone?

Wat een gouden idee! Leuk om te hebben, met bijvoorbeeld een foto van je kinderen of je geliefde. Of een mooie foto van je laatste vakantie, om steeds weer in vakantiestemming te komen. Of een foto van je trouwdag of je pasgeboren baby, om je elke dag die mooie momenten te kunnen herinneren. 

Een fantastisch cadeau!

En natuurlijk is een foto op een telefoonhoesje ook superleuk om cadeau te doen. Je weet zeker dat de ontvanger vaak aan je zal denken. We weten eigenlijk geen betaalbaar cadeau te bedenken dat zoveel effect zal hebben. Geef een hoesje cadeau van iets wat jullie samen hebben meegemaakt, of met die mooie foto waar je zo trots op bent. Of een mooie tekst. Of misschien wel van jezelf!

Elke dag een ander hoesje en een andere foto

Snel uitgekeken op je telefoonhoesje? Bestel er meer! Een telefoonhoesje is snel om te wisselen. Voor elke gelegenheid,  voor elk seizoen, of zelfs voor elke dag van de week een passend telefoonhoesje. Met een bij jou en het moment passend persoonlijk telefoonhoesje maak je indruk.

Bedrukte telefoonhoesjes in verschillende materialen en modellen

Telefoonhoesjes met foto zijn verkrijgbaar in polycarbonaat, imitatieleer (skai), siliconen, leer en zelfs echt hout. Er zijn ook telefoonhoesjes met een achterkant van gehard glas. Materialen met elk hun eigen eigenschappen. Polycarbonaat is hard, siliconen materiaal is zacht. Leer is duurzaam en imitatieleer slijt wat sneller. Een achterkant van gehard glas geeft de foto het mooist weer,  maar is ook kwetsbaarder bij vallen.

Waar kan ik een telefoonhoesje met foto het beste bestellen?

Dat kan natuurlijk op meerdere plekken, maar persoonlijk zijn we helemaal weg van de hoesjes van CEWE. Je weet bij hen zeker dat het met de kwaliteit wel goed zit, en ze hebben erg veel keus. Kijk voordat je het bestelproces in gaat goed of ze hoesjes voor jouw model telefoon aanbieden.

De fraaie telefoonhoesjes van CEWE

CEWE, winnaar van de prestigieuze TIPA awards, heeft een geweldig assortiment. Erg fraai is het telefoonhoesje met een achterkant van gehard glas. Het hoesje zelf is van silicone materiaal. Het geharde glas beschermt je foto optimaal en de kleuren komen door het glas optimaal tot hun recht. 

Hun Premium hoesje is gemaakt van polycarbonaat, is verkrijgbaar in mat of glanzend en heel betaalbaar. Het hoesje met zijwaartse flap heeft een voorkant én een achterkant met foto. Nóg meer foto dus, en beide kanten van je telefoon zijn beschermd. 
De hoesjes zonder flap zijn meestal ook aan de zijkant bedrukt, de foto loopt dan gewoon door.

Telefoonhoesjes met foto bij Pixum

Ook Pixum heeft telefoonhoesjes met foto. Wil je echt iets bijzonders? Kijk dan eens naar het Telefoonhoesje met koord. Verkrijgbaar met verschillende soorten koord. Een persoonlijker cadeau (voor jezelf?) kun je bijna niet bedenken.

Bedrukte hoesjes bij Smartphoto

Smartphoto bedrukt gepersonaliseerde hoesjes met foto voor iPhone en Samsung telefoons.